Thursday, June 18, 2009

Lunar Miasma + Kommpound + Nafthalyn Live το Σάββατο 20 Ιουνίου

Οι Πάνος Αλεξιάδης (Red Needled Sea, Lunar Miasma), Kommpound και Nafthalyn παρουσιάζουν τις τελευταίες τους δουλειές και υπόσχονται μια εμπειρία που οι “οπαδοί” του ambient / noise ήχου δεν θα πρέπει να αφήσουν να περάσει απαρατήρητη

Lunar Miasma


Ο Lunar Miasma (aka Πάνος Αλεξιάδης) συνεχίζει να δημιουργεί ηχοτοπία και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα με προοδευτικότητα και έμπνευση. Στο καινούριο του project εξερευνεί χώρους διαφορετικού βεληνεκούς, χρησιμοποιώντας αναλογικά synths και live electronics, όπως επίσης θερεμίνη και άλλα effects. Το αποτέλεσμα είναι αποτυπωμένο στη ντεμπούτο κυκλοφορία από την δική του Insult Recordings, ‘Mala Aria’, ένα ηχητικό ταξίδι που αποτελεί ουσιαστικά τροφή για το μυαλό του κάθε μουσικόφιλου, δείγμα του οποίου θα παρουσιαστεί στο εν λόγω live μαζί με νέο υλικό.

www.myspace.com/lunarmiasma

Kommpound


Η μουσική των Kommpound έχει σαν αποστολή την λύτρωση που νιώθει κάποιος μετά το πέρας ενός μαρτυρίου. Η μεθοδολογία περιλαμβάνει τον συνδυασμό field recordings (ήχους από την φύση, τις μηχανές, τον φυσικό και τον αστικό μικρόκοσμο) sound manipulation καθώς και κάποιο δυσαρμονικό παίξιμο οργάνων. Ο στόχος είναι η αποτύπωση των special vibes και ο μαγνητισμός από διακεκριμένα αντιπροσωπευτικά δείγματα, με τον επικείμενο αυθορμητισμό των ηχογραφήσεων και τον ακραίο ήχο. Η μουσική των Kommpound ταιριάζει απόλυτα και συνοδεύεται σαν background χαλί για φάση αποθεραπείας, όπως επίσης και για άλλες τυπικές/τελετουργικές δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, σαν την οδήγηση ή το σεξ. Αποτελεί εργαλείο για αποθεραπεία και ίσιωμα μετά από μια σκληρή μέρα στη δουλειά ή πολλή σκέψη. Μπείτε στον αστερισμό των Kommpound. Τα εγκεφαλικά σας κύτταρα θα βιώσουν την ικανοποίηση.

www.myspace.com/kommpound


Naφθalyn


Οι Naφθalyn (aka Earweed: ex-Straighthate, voidhead) κολλάνε εκεί που όταν σκεφτόμαστε τόσα πολλά άσχημα που δεν πρέπει να γίνουν πραγματικότητα, το αποτέλεσμα είναι μια κακουχία μυαλού. Για το σκοπό αυτό ο ήχος είναι ακραίος και ευθύς. Harsh noise προσανατολισμοί, black metal ατμόσφαιρα, μινιμαλιστικό παίξιμο. Αναμένεται σύντομα split ντεμπούτο κυκλοφορία με τους φανταστικούς Death By A Thousand Cuts από την Insult Recordings.

www.myspace.com/nafthalyn






Σάββατο 20 Ιουνίου

Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ

www.kinkykong.blogspot.com

Kinky Kong

210.3210510

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα



No comments: