Wednesday, December 12, 2007

Kinky Kong's Handmade Christmas Bazaar


21,22 και 23 Δεκεμβρίου στο Kinky Kong...
Στο μικρό θέατρο της οδού Αβραμιώτου τις ημέρες αυτές θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις πιο Kinky Χριστουγεννιάτικες αγορές!

Ιδιαίτερα, εκκεντρικά και μη, εντελώς πρωτότυπα και πάνω από όλα μοναδικά και χειροποίητα κοσμήματα, t-shirts και πολλά ακόμα αντικείμενα και δώρα κατάλληλα μόνο για τα πιο Kinky αγόρια και κορίτσια της πόλης!

Η έκθεση/Bazaar εγκαινιάζεται την Παρασκευή 21/12 στις 19:00 το απόγευμα. Οι πιο νυχτερινοί επισκέπτες συνδυάζουν τις Kinky αγορές τους με ένα Kinky ποτό από το γνωστό Bar πλησίον.

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23/12 τo Bazaar θα συνεχιστεί παραμένοντας ανοικτό από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 02:00 π.μ.



Επιμέλεια Έκθεσης:

Tell Mama - Xατζημανωλάκη Ξανθίπη
tellmamaxx@hotmail.com
69468131212


Kinky Kong
Aβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
210.3210510 - 210.3210355

Wednesday, December 5, 2007

Autodivine + Cinekod Live στο Kinky Kong Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Στις 14 Δεκεμβρίου δύο Αθηναϊκά συγκροτήματα οι Cinekod και Αutodivine θα γεμίσουν τον χώρο του Kinky Kong με εικόνες από μια γκρίζα φθινοπωρινή μέρα ή μια εξίσου γκρίζα νύχτα στο τέλος ενός περασμένου καλοκαιριού.

AUTODIVINE


Οι Autodivine σχηματίσθηκαν το 2005. Το συγκρότημα συνδυάζει στη μουσική του εικόνες και ήχους που κάνουν κάθε Live τους ένα διαδραστικό παιχνίδι. Στο αγγλόφωνο άλμπουμ τους περιγράφεται η ζωή κι ο θάνατος ενός μελλοντικού επαναστάτη ήρωα, του Introspective Fusion, που εξεγείρεται ενάντια στην κυβέρνηση του Retrospective Illusion. Το στοιχείο του φανταστικού, η συμμετοχή των μελών της μπάντας , οι οποίοι υποδύονται τα πρόσωπα της fiction ιστορίας τους, σε συνδυασμό με το glam , post-punk ύφος της μουσικής τους δίνει στις εμφανίσεις των Autodivine ένα χαρακτήρα μυστηριακό. Oι προηγούμενες εμφανίσεις τους στο Μικρό Μουσικό Θέατρο, στο Planet Music και στο An club, έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα τραγούδια παίζονται σε χρονολογική σειρά και το κοινό ακούει την ιστορία να εκτυλίσσεται από το συγκρότημα, που είναι ντυμένο αναπαριστώντας τους χαρακτήρες του concept. O πρώτος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει το 2008 σε μορφή βιβλίου, εικονογραφημένο από τον Κων -συνθέτη του concept και γνωστό δημιουργό comics- που θα περιλαμβάνει CD/demo και videos από ζωντανές εμφανίσεις.

www.myspace.com/autodivine

Cinekod

Οι Cinekod σχηματίστηκαν το 2005 κι έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα δύο δίσκους, το ομότιτλο Cinekod (2006) και το αυτοσαρκαστικό Cinekod play Cinekod το 2007. Οι αργόσυρτες μελωδίες τους, οι σπαρακτικές κιθάρες και η λυρική τους υπόσταση είναι τα στοιχεία που τους συντάσσουν με το post-rockshoegaze κίνημα στα χνάρια των Sigur Ros και Godsped You Black Emperor! . Η νωχελικότητα του ρυθμού τους εναλλάσσεται με άγριους και αυθάδεις ήχους, τους ανάγει αυτόματα σε ένα συγκρότημα έντονου συναισθηματισμού και πολύτιμης απλότητας.

www.myspace.com/cinekod


Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμή Εισόδου: 5 ευρώ

Τηλέφωνο: 210.3210510