Tuesday, January 22, 2008

T.E.N.S. + Fantastikoi Hxoi Live στο Kinky Kong Σάββατο 26 Ιανουαρίου

Το Kinky Kong παρουσιάζει μια εικαστική απόπειρα στοχαστικού αποπροσανατολισμού με τις συναυλίες των ΤΕΝS και Fadastikoi Hxoi, ενα θεατρικό sketch show από τον Παναγιώτη Κακατσίδη και τον Dj Frantic.

T.E.N.S


Οι ΤENS δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2001 με την ονομασία Ultimate Reasons. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ενα σύγχρονο ψυχεδελικό rocknroll με επιρροές από 60’s, 70’s και 80’s. Η ψυχοσύνθεση των ΤENS ακροβατεί μεταξύ underground rock και pop εκφράζοντας και τα δύο ρεύματα που υπάρχουν στα μέλη του συγκροτήματος, ενώ οι συναυλίες τους χαρακτηρίζονται απο αστείρευτη ενέργεια και αυθόρμητο σχεδιαστικό χαρακτήρα. Έχουν εμφανιστεί σε αρκετές μουσικές σκηνές όπως Mικρό Μουσικό Θέατρο, An Club, Mad, After Dark, και πρόσφατα ως support act στους Βρετανούς The Fall. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Declaration” το 2007. Παράλληλα με την συναυλία των ΤΕΝS θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους “Οκτώ Βήματα” της Χριστίνας Κατσαρή και της Ελευθερίας Λαγουδάκη.

www.myspace.com/crazytens

Fadastikoi Hxoi


Οι Φανταστικοί ήχοι (το alter ego του Kitephonic) είναι ενα remix project της Ελληνικής pop σκηνής των 60’s. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι να πεις στους φίλους ή τις φίλες σου ότι ακούς Πασχάλη και Κώστα Τουρνά. Τώρα αυτοι οι ήχοι εκμοντερνίστηκαν και έχουν breakbeats και synths που καίνε. Ένα ηχητικό κολάζ που αποθέτει φόρο τιμής στα ακούσματα μίας ολόκληρης γενιάς. Η ντισκολάτα του 2000!

www.myspace.com/fantastikoihxoi

Παναγιώτης Κακατσίδης

Ο Παναγιώτης Κακατσίδης είναι ηθοποιός. Γεννημένος στην Αθήνα έχει ασχοληθεί με το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα παρουσιάσει έναν θεατρικό μονόλογο, απόσπασμα από την παράσταση “ Ζωντανά Πρόσωπα #3 ” του θεάτρου Παραμυθιάς. Μια σουρεαλιστή μαύρη κωμωδία με διαδραστικά στοιχεία που χρησιμοποιεί ως βασικό άξονα την μοναξιά του ανθρώπου.

Dj Frantic

Ενα Dj set με Funk-Punk, Dub-Disco, Electro.

Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμή Εισόδου: 6 ευρώ

Επικοινωνία: 210.3210510

k_kong@otenet.gr

No comments: