Thursday, February 7, 2008

Flakes & Berlin Brides Live στο Kinky Kong Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το Kinky Kong φιλοξενεί τους Flakes και τις Berlin Brides, δύο νέα Ελληνικά μουσικά σχήματα με ιδιόμορφη προοπτική στην post punk era.


Flakes


Επηρεασμένοι από μπάντες όπως οι Arctic Monkeys, Bloc Party, Interpol, Blur , the Yeah Yeah Yeahs, the Libertines, Editors, the Dears, Bjork, the Killers, the Kooks, Franz Ferdinand και Hard-Fi, οι art-punkers Flakes είναι μία μπάντα που μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου και Πάτρας. Αποτελούμενοι από την φωνή της Yodashe, τις κιθάρες του Jarvis και του Stam, το μπάσο του Velli, και τα drums του Nathaniel οι Flakes συνδυάζουν τον alternative ,indie ,post-punk, pop ήχο.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2006 όταν η Yodashe λίγες εβδομάδες πριν φύγει για Λονδίνο γνώρισε τον Jarvis resident dj τότε του Mods Club στην Πάτρα. Στην συνέχεια τον Αύγουστο του 2006 ηχογραφήθηκε το demo. Mετα από την συμμετοχή της μπάντας στον διαγωνισμό της Waves Records και την τελική επικράτηση της, υπογράφτηκε συμβόλαιο για την δημιουργία του ντεμπούτο album το οποίο θα ονομάζεται Lick your fingers if you like it. Αυτήν την στιγμή το album βρίσκεται στην διαδικασία της μίξης και του mastering στο Λονδίνο από τον Nick Hunt, παραγωγό και sound engineer του single 20 years των Placebo και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2008. Η συναυλία τους στο Kinky Kong αποτελεί τον πρώτο σταθμό στο επικείμενο tour σε Ελλάδα και Αγγλία.

www.myspace.com/flakesband



Berlin Brides

Η Νατάσα και η Μαριλένα γνωρίστηκαν μια ζεστή, καλοκαιρινή μέρα του Ιουλίου του 2007 σε πρόβα για ένα άλλο συγκρότημα. Ενώ έπιναν τεκίλα sunrise και τζάμαραν το ηλιόλουστο εκείνο απόγευμα, συνειδητοποίησαν ότι ταιριάζουν μουσικά.

Ξανασυναντήθηκαν το Σεπτέμβριο και αποφάσισαν να σχηματίσουν δικό τους σχήμα, τις Berlin Brides, έτσι άρχισαν να γράφουν κομμάτια. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται ως ενα μείγμα pop punk με electro. Το demo τους ηχογραφήθηκε σε δύο βράδια στο Fab Liquid Studios τον Οκτώβριο του 2007. Αυτή την εποχή οι Berlin Brides επεξεργάζονται μια σειρά από καινούργια κομμάτια.

www.myspace.com/berlinbrides


Ώρα Έναρξης: 22:00

Τιμή Εισόδου: 6 Ευρώ

Τηλέφωνο: 210 3210510

k_kong@otenet.gr

1 comment:

aerosol said...

Γειά σας, παιδιά. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε. Αυτό είναι ένα παντελώς off-topic σχόλιο το οποίο μπορεί να διαβαστεί και να σβηστεί.

Παρατήρηση:
Μόλις έμαθα για το Kinky Kong. Βλέπω τα δρώμενα: ωραία πράγματα, μου κινούν το ενδιαφέρον. Ψάχνω τη διεύθυνση. Δεν τη βρίσκω. Ξαναψάχνω. Μπαίνω στο Myspace. Ούτε εκεί. Τελικά την ανακαλύπτω στο τέλος κάποιων -μεγαλούτσικων- posts.
Πάω στα σχόλια. Problem. Πρέπει να μπω στον γούγλη. Αν δεν έχω google account: ας πρόσεχα.

Πρόταση:
Γουστάρετε αυτό που κάνετε (εδώ γούσταρα εγώ που είδα μόνο το blog!). Θέλετε να έχει επιτυχία.
Βοηθήστε το! Βάλτε φάτσα-κάρτα τη διεύθυνση. Ακόμα καλύτερα, βάλτε χάρτη με τη θέση του μαγαζιού. Βάλτε τα σε σημείο που να φαίνεται αμέσως. Κάντε το εύκολο να σας βρουν όσοι δεν σας ξέρουν. Κάντε εύκολο το να επικοινωνήσουν. Γιατί όχι anonymous comments; Πόσα άθλια σχόλια κινδυνεύετε να βρείτε; Είναι πολύ να τσεκάρει κάποιος το blog -πέντε λεπτά τη μέρα- και να τα αφαιρεί; Σίγουρα έχετε φίλους και φανατικούς θαμώνες, όμως δεν είδα ούτε ένα σχόλιο (το cbox είναι πιο απλή διαδικασία και κάτι παίζει!)

Τώρα, γιατί έγραψα αυτό το μακρυνάρι; Γιατί είδα κάτι ενδιαφέρον και θα χαρώ να δω να βελτιώνεται και να έχει μεγαλύτερη απήχηση.

Καλή συνέχεια.