Tuesday, September 23, 2008

Exposed by observers Live στο Kinky Kong + Dj sets το Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Oι Cunted Daughter κάνουν το πρώτο μεγάλο party τους για τη χρονιά αυτή. Στο event θα παίξουν live και θα παρουσιάσουν το επερχόμενο EP τους οι Exposed By Observers. Μαζί τους θα ανέβουν στα decks οι Rebetalism και οι Meg & Natascha. Ένα event με μουσικές που εξανεμίζουν κάθε ελπίδα να μη λιώσει τα παπούτσια του.

Exposed by Observers


Οι Exposed by Observers είναι η νέα καλύτερη μπάντα της πόλης. Το νεαρό της ηλικίας τους σε συνδυασμό με την καινοτομικότητα του ήχου τους αναδεικνύονται στο ενδιαφέρον μουσικό σχήμα της Αθήνας. Post nu rave αισθητικές αναφορές και επιρροές, που δείχνουν την πολυπλοκότητα των δημιουργιών τους, πρωτόγονος ενθουσιασμός της ήβης και παραμορφωμένα φωνητικά πείθουν καθέναν που τους ακούει για τη σπουδαιότητα τους. Klaxons, Libertines, 90s, DFA και Domino Records είναι μόνο μερικά από στοιχεία που μπορείς να διακρίνεις στο electro punk ηχητικό κράμα τους.

www.myspace.com/exposedbyobservers

Cunted Daughter


Το dj duo των Cunted Daughter εδώ και ένα χρόνο διοργανώνει parties σε μέρη όπως το Decadence, το Χοροστάσιο, To Alley Cat, το Mad Club, τη Disco Meteorit και το Ρεσιτάλ δίνοντας ενδιαφέρον στη ζωή της πόλης και καταργώντας κάθε κλασσική δομή, που κάνει ένα party επιτυχία. Η Cunted Daughter είναι η έμπνευση των αγοριών για να δημιουργήσουν ένα set που περιλαμβάνει τις πιο avant garde electro, punk, pop και trash μουσικές και καθορίζει τα concept των parties του. Πέρα από κάθε hyped και indie party της πόλης οι Cunted Daughter δημιουργούν αισθητική και βγάζουν τη πιο απελευθερωμένη πλευρά των ανθρώπων που ζουν τα sets τους.

www.myspace.com/cunteddaughter

Rebetalism


Οι Rebetalism είναι under construction και χαίρονται για αυτό. H Intestrella και ο Cartoon Dandy αγαπάνε να ζωγραφίζουν μουστάκια αλά Salvador Dali και να βγαίνουν στους δρόμους. Τον ίδιο εφαρμοσμένο σουρεαλισμό κομίζουν και στο dj set τους. Στο πάρτι αυτό κάνουν το ντεμπούτο τους ως ομάδα στα decks και ρίχνουν στο μουσικό τους mixer κάθε επιρροή που έχουν από pop punk και nu rave μέχρι electro, rockn roll και punk και trash.

www.myspace.com/rebetalism

Meg & Natascha


Οι Meg & Natascha είναι ένα dj duo με καταβολές βαυαρικές. Εδώ και ένα χρόνο βάζουν μουσικές για τις indie nights του Κ44, αλλά και για parties του περιοδικού VELVET και άλλων bars της πόλης. Τα sets τους ξεχωρίζουν για τον τρόπο που ενώνουν τις post punk μπάντες , με τις οποίες μεγάλωσαν, με τους electro ήχους, που τόσο έχουν εντρυφίσει.

www.myspace.com/natmegnatmeg



Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμή Εισόδου: 8 Ευρώ

Kinky Kong

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι



No comments: