Wednesday, May 27, 2009

The Boy + Αλέξανδρος Ηλιάκης Live & προβολή μμ "O Φωταγωγός" το Σάββατο 6 Ιουνίου

O The Boy θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του album “Please make me dance” που μόλις κυκλοφόρησε από την Inner Ear Records.

Την συναυλία θα ανοίξει η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας μικρού μήκους του Γιάννη Βεσλεμέ με τίτλο «Φωταγωγός» και ο Αλέξανδρος Ηλιάκης στην πρώτη του solo εμφάνιση παρουσιάζοντας υλικό από τον επερχόμενο δίσκο του.





The Boy



O The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης) άρχισε να ασχολείται με την μουσική γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πλήκτρα στο συγκρότημα f(a39) το 1997. Μαζί ηχογράφησαν ενα ep (World Waits, 2000) και μουσική για δύο κινηματογραφικές ταινίες σκηνοθετημένες από τον ίδιο (Καλή τάπα καρφίτσα-2000 και Κλαίς-2003).
Από το 2003 συνεργάζεται με τους Sportex και το 2004 αρχίζει να ηχογραφεί ως The Boy το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “50 God damned songs” που θα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει σε μορφή cd-r το 2007. Από το 2005 αρχίζει επίσης να εμφανίζεται με την performance των Mary and The Boy. Με τους Mary and The Boy θα κυκλοφορήσουν δύο άλμπουμ (Mary and The Boy-2007 / Timemachine 2008 σε συνεργασία με τον Felizol) και θα ανοίξουν συναυλίες για ονόματα όπως Lydia Lunch, Cocorosie, Marc Almond, Four Tet ,Holly Golightly. To 2006 γράφει την μουσική και κάνει την μουσική επιμέλεια στην ταινία του «Ροζ». Η μουσική της ταινίας βραβεύεται στο Φεστιβάλ του Μπέλφορτ στην Γαλλία. Το 2007 κυκλοφορεί το δεύτερο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “BEAT” πάλι σε μορφή cd-r. To 2009 κυκλοφορεί το πρώτο του επίσημο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Please make me dance” καθώς επίσης συνεργάζεται στους δίσκους των Lolek,Felizol,The Callas που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2009. Μετά από δύο self released κυκλοφορίες το Please Make me dance” είναι η πρώτη του επίσημη solo κυκλοφορία και αποτελείται από την δική του εκδοχή πάνω στην σύγχρονη χορευτική μουσική .Ένας συνεχόμενος επιθετικός ρυθμός που σιγοντάρει τραγούδια σε ελληνικό και ξένο στίχο.

www.myspace.com/theboystapes


Αλέξανδρος Ηλιάκης

Ο Αλέξανδρος Ηλιάκης ασχολείται με την μουσική από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 συμμετέχοντας σε συγκροτήματα όπως οι Rubberband και Touched. Το 2005 σχημάτισε μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστάτο τους Μπόλεκ και Λόλεκ. Μαζί ηχογράφησαν έναν δίσκο. Αυτή την στιγμή ξεκινάει τις ηχογραφήσεις του πρώτου του προσωπικού δίσκου που κινείται στην παράδοση των αμερικανών τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’70.

Γιάννης Βεσλεμές


Ο Γιαννης Βεσλεμές έχει ολοκληρώσει τέσσερις μικρού μήκους ταινίες που έχουν παρουσιαστεί και βραβευτεί σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ (Τούγκο Τούγκο 1998 / Φωταγωγός 2000 / Γκολ 2003 /Οσικι 2009) .Οι ταινίες του κινούνται στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Επίσης εδώ και δέκα χρόνια ασχολείται ενεργά με τη μουσική ως ιδρυτικό μέλος των Sportex και μετά ως Felizol. Μετά από κάποιες κυκλοφορίες 12ιντσών στην Ntrop και μια συμμετοχή σε μια συλλογή της Gigolo Records κυκλοφόρησε πέρυσι το πρώτο του άλμπουμ σε συνεργασία με τους Mary and The Boy με τίτλο Timemachine και φέτος το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο Birthdays.

http://www.myspace.com/yiannis_veslemes

Φωταγωγός ,2000, 14 λεπτά

Υπόθεση: Πρωτοχρονιά σε μια πόλη που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη .Ιστορίες τεσσάρων κατοίκων της που δεν μπορούν να αποφασίσουν σε ποια πραγματικότητα ανήκουν.








Σάββατο 6 Ιoυνίου
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ

Kinky Kong
www.kinkykong.blogspot.com
www.myspace.com/kinkykongevents
210.3210510

Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα

No comments: