Thursday, September 27, 2007

The Boy - live & performance - 12 Οκτωβρίου


Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, ο The Boy, κατά κόσμον Αλέξανδρος Βούλγαρης, πρόκειται να παρουσιάσει το δεύτερο προσωπικό του album, με τίτλο “BEAT” στο Kinky Kong. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης του δίσκου η ηθοποιός Αγγελική Καρυστινού θα παρουσιάσει τον performance με τίτλο “The Lady”. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενα Please Make Me Dance Show με live μουσική από τον The Boy και με τη συμμετοχή διαφόρων προσκεκλημένων.

The Boy
The Boy είναι το μουσικό alter ego του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Βούλγαρη. Aπό το 1997 έως το 2002 ο The Boy υπήρξε οργανίστας του no wave συγκροτήματος f(a39). Μαζί κυκλοφόρησαν το EP "World Waits" (2001) και συνέθεσαν μουσική για τις ταινίες "Καλή Τάπα Καρφίτσα" και "Κλαίς;" σε σκηνοθεσία του ίδιου. Απο το 2003 συνεργάζεται με τους Sportex, προσωπικό σχήμα του Felizol, ενώ το 2004 ξεκίνησε να ηχογραφεί ως The Boy το υλικό που κυκλοφόρησε το 2007 ως "50 God Damned Songs". To καλοκαίρι του 2004 σχημάτισε τους Mary and The Boy. Με τους Mary and The Boy άνοιξαν τις ζωντανές εμφανίσεις των Marc Almond, Cocorosie, Four Tet, Holly Golightly. Τον Δεκέμβριο του 2006 συνέγραψαν και έπαιξαν τη μουσική στην χορευτική παράσταση "Dance of the Dance", ενώ μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο.
Ως The Boy έχει διατελέσει ως support act στις εμφανίσεις των Barry Adamson και Baby Dee και έχει επιμεληθεί τη μουσική στην επόμενη ταινία του "Ρόζ" και στην θεατρική παράσταση "Οξυγόνο". To τελευταίο διάστημα ασχολείται με την χορευτική μουσική, την ιδιότυπη εκδοχή της οποίας παρουσιάζει στα Please Make me Dance Shows, όπως ο ίδιος ο The Boy τα ονοματίζει. Το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο “Beat” πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την ζωντανή του εμφάνιση στο Kinky Kong.
http://www.myspace.com/theboystapes

Αγγελική Καρυστινού
Η Αγγελική Καρυστινού γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και παραμένει εδώ και 27 χρόνια προσπαθώντας επί μονίμου βάσεως να αλλάξει πόλη. Eίναι ηθοποιός. Έχει δουλέψει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Επίσης έχει ασχοληθεί με τις μεταφράσεις και με τη διδασκαλία μικρών και μεγάλων παιδιών. Της αρέσουν οι σοκολάτες, η Βlanche DuBois, οι μακρινοί περίπατοι στην πόλη, οι γάτες και τα ψέματα. Δεν αντέχει με τίποτα την πολυκοσμία, την ωμή αλήθεια, το σκοτάδι. (Έχει αντοχές).

“The Lady”
Το “The Lady” είναι μια performance λόγου και κίνησης. Η performer-γρανάζι, απόλυτα αφοσιωμένη στη λειτουργία του μηχανισμού της περιφρονεί οτιδήποτε την περιβάλλει.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Kinky Kong
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 6€

No comments: