Monday, October 15, 2007

Larry Gus / Felizol / The Boy - 3 Νοεμβρίου @ Kinky Kong

Σάββατο 3 Νοεμβρίου και το Kinky Kong φιλοξενεί τρεις νέους Έλληνες μουσικούς δημιουργούς σε ένα συναυλιακό triple-bill, το οποίο υπόσχεται να παρουσιάσει τρεις διαφορετικές, ιδιοσυγκρασιακές εκδοχές του σύγχρονου χορευτικού ήχου.

Larry Gus



Ο Larry Gus ξεκίνησε ως μέλος του avant-rock σχήματος των Ginger. Συνθέτει μουσική για την διαφήμιση. Τον τελευταίο χρόνο προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με το προσωπικό του project σε εμφανίσεις όπως στο Synch Festival και στο Byrnt Festival. Ο ιδιος περιγράφει τη μουσική του ως «Ατεχνος Στηβ Ραϊχ που δεν έχει καν πτυχίο αρμονίας. Σαν τις ζωγραφιές της Nina Bovasso. Σαν σχολικό συγκρότημα που βρήκε έναν spectrum στο πατάρι του ντράμερ και τον πήρε μαζί του στην πρόβα. Σαν σχολικό συγκρότημα που δεν βρήκε τίποτα και πουθενά. Σαν ατάλαντος Moondog. Σαν τον θόρυβο στην πόλη κάθε Μαϊο που γεμίζει ακρίδες η πόλη».
www.myspace.com/larrygus


Felizol




O Felizol ξεκίνησε ως headliner των θεατρικών Sportex μαζί με τον The Boy και τον Dr.Hektor. Το 2004 ηχογράφησε το άλμπουμ “Birthdays”. Τον τελευταίο χρόνο κομμάτια του κυκλοφόρησαν από τις εταιρίες International Deejays Gigolo Records και Ntrop Recordings. Το 2007 επιμελήθηκε επίσης την παραγωγή στο άλμπουμ των Mary and The Boy και αυτή την περίοδο ετοιμάζει το άλμπουμ “Felizol reconstructs Mary and The Boy “ που αποτελείται από τις δικές του ιδέες πάνω στη μουσική του συγκροτήματος. Επίσης ηχογραφεί την μουσική για την ταινία “Ιστορία 52” του Αλέξη Αλεξίου μαζί με τον Peekay Tayloh και ετοιμάζεται για το γύρισμα της δικής του πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας. Ο ίδιος αναφέρεται στην μουσική του ως fairytale electro, Fish n Clicks, Love songs for biscuits and tea.

The Boy

The Boy είναι το μουσικό alter ego του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Βούλγαρη. Aπό το 1997 έως το 2002 ο The Boy υπήρξε οργανίστας του no wave συγκροτήματος f(a39). Μαζί κυκλοφόρησαν το EP "World Waits" (2001) και συνέθεσαν μουσική για τις ταινίες "Καλή Τάπα Καρφίτσα" και "Κλαίς;" σε σκηνοθεσία του ίδιου. Απο το 2003 συνεργάζεται με τους Sportex, προσωπικό σχήμα του Felizol, ενώ το 2004 ξεκίνησε να ηχογραφεί ως The Boy το υλικό που κυκλοφόρησε το 2007 ως "50 God Damned Songs". To καλοκαίρι του 2004 σχημάτισε τους Mary and The Boy. Με τους Mary and The Boy άνοιξαν τις ζωντανές εμφανίσεις των Marc Almond, Cocorosie, Four Tet, Holly Golightly. Τον Δεκέμβριο του 2006 συνέγραψαν και έπαιξαν τη μουσική στην χορευτική παράσταση "Dance of the Dance", ενώ μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο.
Ως The Boy έχει διατελέσει ως support act στις εμφανίσεις των Barry Adamson και Baby Dee και έχει επιμεληθεί τη μουσική στην επόμενη ταινία του "Ρόζ" και στην θεατρική παράσταση "Οξυγόνο". To τελευταίο διάστημα ασχολείται με την χορευτική μουσική, την ιδιότυπη εκδοχή της οποίας παρουσιάζει στα Please Make me Dance Shows, όπως ο ίδιος ο The Boy τα ονοματίζει. Το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο “Beat” πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την ζωντανή του εμφάνιση στο Kinky Kong.
http://www.myspace.com/theboystapes
Σάββατο 3 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 9 €

No comments: