Thursday, October 2, 2008

तलिबम!

Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Νέο Υορκέζους Νoise Rockers Talibam! στην πρώτη τους επίσκεψη στην χώρα μας.

Talibam!


Οι Talibam! έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους από το 2003 με μια πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων και κυκλοφοριών σε διάφορες εταιρίες ( Azul Discografica, Evolving Ear, Pendu Sounds, Ecstatic Peace, Gaffer Records, Blackest Rainbow ). Τα πέντε έτη αλληλεπίδρασης μεταξύ των Mottel και Shea έχουν δημιουργήσει ένα από τα πλέον εκκεντρικά συναυλιακά σχήματα. Σε μία εποχή που ο σύγχρονος πολιτισμός χαρακτηρίζεται από έντονο συντηρητισμό οι Talibam! κατορθώνουν να διαχωρίσουν την θέση τους χωρίς να δίνουν έμφαση σε ένα συγκεκριμένο μουσικό ύφος, μια αισθητική προδιάθεση, ή τους συνηθισμένους κανόνες που χαρακτηρίζουν ένα μουσικό σύνολο. Οι Talibam! είναι μια από τις πιο δυναμικές και συναρπαστικές μπάντες στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Ο Matt Mottel ζει στην Νέα Υόρκη όπου και άρχισε να παίζει μουσική βασισμένος σε συνθεσάιζερ από την ηλικία των 16. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Chris Corsano, Awesome Color, Akron/Family, Kenny Wollesen, Ras Moshe, Cooper-Moore, Sean Meehan, ενώ αποτελεί και ιδρυτικό μέλος των Shadow Maps.

O Kevin Shea, το εταίρο μέλος και ντράμερ των Talibam!, είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με συγκροτήματα όπως: Storm & Stress (Touch & Go), Coptic Light (No Quarter), People (I and Ear), Peter Evans Quartet (Firehouse 12), Sexy Thoughts (rcarchives.com), Mostly Other People Do The Killing (Hot Cup).

http://trashfactory.net/talibam/

http://www.myspace.com/तलिबम



Δημοσιεύματα στο τύπο:

Οι Talibam! έχουν δημιουργήσει ένα στιβαρό, εκλεκτικό μείγμα θορύβου με rock αισθητική ιδιαίτερα πρωτότυπο. Φοβερή ενέργεια προς πάσα κατεύθυνση!

The Wire

Ταξιδεύοντας μεταξύ free jazz και no wave, οι Talibam! έχουν ανακηρυχθεί “τα ιερά φαντάσματα του μουσικού underground της Νέας Υόρκης” παρέχοντας μια νέα άποψη στην πολιτική του noise.

Printed Matter

Όπως και το σχήμα των Sun City Girls, ετσι και οι Talibam! είναι μυστηριώδης μουσικές ιδιοφυΐες. Συλλογικά, έχουν αφομοιώσει όλα τα μουσικά ιδιώματα από την free-jazz, americana και το noise έως το garage και την ηλεκτροακουστική σύνθεση δημιουργώντας τους αυθόρμητους και ζωηρούς αστερισμούς του ήχου τους.

Forced एक्स्पोसुरे


Δευτέρα 13 Οκτωβρίου

Ώρα Έναρξης: 21:15

Τιμή Εισόδου: 10 Ευρώ

Kinky Kong

www.kinkykong.blogspot.com

www.myspace.com/kinkykongevents

210.3210510


Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

No comments: