Friday, November 7, 2008

Sugarmate & Palindrom Live στο Kinky Kong την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

Tο Kinky Kong φιλοξενεί τους Θεσσαλονικείς Sugarmate σε μια πρωτότυπη ακουστική παρουσίαση της δουλείας τους, μαζί τους το δίδυμο των Palindrom.


Sugarmate


Ύστερα από εξι χρόνια σκηνικής παρουσίας οι Sugarmate: Χρύσανθος Χριστοδούλου (Φωνητικά, κιθάρες), Γιάννης Παπαϊωάννου (μπάσο), Πέτρος Θεοδώρου (τύμπανα), Δημήτρης Δαλέζης (τρομπέτα, πλήκτρα, κρουστά), Δημήτρης Τάτσης (κιθάρες , φωνητικά, πλήκτρα) από τη Θεσσαλονίκη, κυκλοφορούν τον Απρίλιο του 2008 την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘Someday You Will Be Mine’. Οι Sugarmate έχουνε παίξει σε όλες τις μεγάλες σκηνές της Θεσσαλονίκης ( Μύλος, Ξυλουργείο, Principal Club, Mεσόγειος) και με αρκετά support σε ελληνικά και ξένα συγκροτήματα (echo & the bunnymen, film, expert medicine). Το σχήμα κινείται στο χώρο της indie-pop. Τραγούδια με αναφορές από Americana, Funk, Post-rock, μέχρι Disco και Bossa.


www.sugarmate.com

www.myspace.com/sugarmate


Palindrom


Palindrom είναι το όνομα του προσωπικού project του Δημήτρη Αρώνη (modrec) το οποίο δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2005. H δραστηριοποίηση του και οι ζωντανές εμφανίσεις ξεκίνησαν το 2006 έπειτα από μια περίοδο σκόρπιων ηχογραφήσεων αλλά και μουσικών αναζητήσεων. Τα τραγούδια του έχουν pop διάθεση με αρκετό λυρισμό που ενίοτε οδηγείται σε δραματικές κορυφώσεις. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις του στο ΑΝ Club (support στον Gruff Rhys), στο 1o Burnt Festival (μικρό μουσικό Θέατρο), στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2008 (KinkyKong) και στο θέατρο ροές. Το project αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Δημήτρη Αρώνη (κιθάρα, φωνή) και Ευαγγελία Ξινοπούλου (φωνή, μεγαλόφωνα, πιάνο) και το φθινόπωρο του 2008 μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το 1ο του δισκογραφικό εγχείρημα.


www.myspace.com/palindroms



-


Ώρα Έναρξης: 21:15

Τιμή Εισόδου: 6 Ευρώ

Τηλέφωνο: 210 3210510



Kinky Kong

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

www.myspace.com/kinkykongevents


No comments: