Saturday, April 25, 2009

Friday, April 24, 2009

Talibam! + Regular Rules Live το Σάββατο 9 Μαΐου

Το Kinky Kong και τα Απυραμώρια (στη Θεσσαλονίκη)  
φιλοξενούν ένα ακραίο noise/jazz ντουέτο από τη Νέα Υόρκη. Αθεράπευτοι διασκεδαστές και εξτρεμιστές στη χρήση των οργάνων τους (ντραμς + πλήκτρα), οι Talibam! επιστρέφουν, μετά από μια θριαμβευτική εμφάνιση το περασμένο φθινόπωρο, για δύο ακόμα συναυλίες. Μαζί τους στην Αθήνα το ελληνοβελγικό τρίο των
Regular Rules 
 

Talibam!


Οι Talibam! έχουν δώσει το στίγμα τους από το 2003 με μια πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων και κυκλοφοριών σε διάφορες εταιρίες ( Azul Discografica, Evolving Ear, Pendu Sounds, Ecstatic Peace, Gaffer Records, Blackest Rainbow ). Τα πέντε έτη αλληλεπίδρασης μεταξύ των Mottel και Shea έχουν δημιουργήσει ένα από τα πλέον εκκεντρικά συναυλιακά σχήματα. Σε μία εποχή που ο σύγχρονος πολιτισμός χαρακτηρίζεται από έντονο συντηρητισμό οι Talibam! κατορθώνουν να διαχωρίσουν την θέση τους χωρίς να δίνουν έμφαση σε ένα συγκεκριμένο μουσικό ύφος, μια αισθητική προδιάθεση, ή τους συνηθισμένους κανόνες που χαρακτηρίζουν ένα μουσικό σύνολο. Οι Talibam! είναι μια από τις πιο δυναμικές και συναρπαστικές μπάντες στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Ο Matt Mottel ζει στην Νέα Υόρκη όπου και άρχισε να παίζει μουσική βασισμένος σε συνθεσάιζερ από την ηλικία των 16. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Chris Corsano, Awesome Color, Akron/Family, Kenny Wollesen, Ras Moshe, Cooper-Moore, Sean Meehan, ενώ αποτελεί και ιδρυτικό μέλος των Shadow Maps.

O Kevin Shea, το εταίρο μέλος και ντράμερ των Talibam!, είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με συγκροτήματα όπως: Storm & Stress (Touch & Go), Coptic Light (No Quarter), People (I and Ear), Peter Evans Quartet (Firehouse 12), Sexy Thoughts (rcarchives.com), Mostly Other People Do The Killing (Hot Cup). 

http://trashfactory.net/talibam/

http://www.myspace.com/talibam 


Δημοσιεύματα στο τύπο:

Οι Talibam! έχουν δημιουργήσει ένα στιβαρό, εκλεκτικό μείγμα θορύβου με rock αισθητική ιδιαίτερα πρωτότυπο. Φοβερή ενέργεια προς πάσα κατεύθυνση!

The Wire 

Ταξιδεύοντας μεταξύ free jazz και no wave, οι Talibam! έχουν ανακηρυχθεί “τα ιερά φαντάσματα του μουσικού underground της Νέας Υόρκης” παρέχοντας μια νέα άποψη στην πολιτική του noise.

Printed Matter

Όπως και το σχήμα των Sun City Girls, ετσι και οι Talibam! είναι μυστηριώδης μουσικές ιδιοφυΐες. Συλλογικά, έχουν αφομοιώσει όλα τα μουσικά ιδιώματα από την free-jazz, americana και το noise έως το garage και την ηλεκτροακουστική σύνθεση δημιουργώντας τους αυθόρμητους και ζωηρούς αστερισμούς του ήχου τους.

Forced Exposure 
 
 

Regular Rules


Οι Regular Rules είναι ένα ΕλληνοΒελγικό τρίο hardcore jazz-punk που μετά από τουρ στο Βέλγιο επισκέπτεται την Αθήνα για μερικές εμφανίσεις. Ακτινοβολία larsen, δεξιοτεχνία της καταστροφής, πολιτικός εξτρεμισμός, τέχνη για την τέχνη για την τέχνη, ένα τοπίο άγριων διανοούμενων μωρών, παίζοντας κάτω από την κουνουπιέρα.

 
Ilan Manouach - saxophones 
Gilles Mortiaux – guitar (Brussels, Be) 
Ivo Sans - drums (Brussels, Be)

http://www.myspace.com/ilanmanouach

http://www.gillesmortiaux.be/ 
 
 

Talibam! + Regular Rules

Σάββατο 9 Μαΐου

Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμή Εισόδου: 10 Ευρώ 

Kinky Kong

www.kinkykong.blogspot.com

www.myspace.com/kinkykongevents

210.3210510

Your browser may not support display of this image.

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

*

Talibam!

Δευτέρα 11 Μαΐου

Ώρα Έναρξης: 22:30 

Απυραμώρια

www.myspace.com/apuramoria

Σκεπαστή αγορά Μοδιάνο

Θεσσαλονίκη



Thursday, April 23, 2009

Wednesday, April 22, 2009

Ενημέρωση Απριλίου - Μαίου

25 Απριλίου

Μέτα την συναυλία των Greg Haines & Danny Saul και Luup & Magnitophono
οι Hanes και Saul θα παραθέσουν ένα Dj set με δυνατά party vibes από minimal techno, dubstep, hip hop, soul, experimental στο Bar Kinky

9 Μαίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι N.Y Jazz/Noise rockers Talibam! στο Kinky Kong μαζί με το
τρίο των Regular Rules

14 Μαίου

Ignaz Schick (Berlin,De) & Τασος Στάμου Free Improvisation Live

Schick: Turntables, Electronics
Στάμου: D.I.Y. Electronics

22 & 23 Μαίου

Timothy Hecker
+ support acts tba

Η προπώληση για τα εισιτήρια και για τις δυο μέρες αρχίζει από την Παρασκευή 24 Απριλίου
καθημερινά στο Κinky Kong και στο Bar Kinky από τις 17:00 - 22:00
Η τιμή τους είναι 15 Ευρώ και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

Οι πρώτοι 50 που θα τα αποκτήσουν θα λάβουν και μια συλλογή από μουσικούς που
έχουν επηρεαστεί από τον ήχο του Tim Hecker, σε συνεργασία με τον ίδιο και την oριλα.νετ
Για διευκρινήσεις, συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο kinkykongevents(at)gmail.com ή στο 210.3210510
 

Ø





Wednesday, April 8, 2009

Greg Haines & Danny Saul (Liondialer) + Luup & Manitophono Live τo Σάββατο 25 Απριλίου

Ο Greg Haines* επισκέπτεται για δεύτερη φορά την χώρα μας ως τερματικό σταθμό για την φετινή Ευρωπαϊκή περιοδεία του. Μαζί του ο Βρετανός κιθαρίστας και έτερο μέλος των Liondialer, Danny Saul. Ο Στέλιος Ρωμαλιάδης (Luup) και η Ελένη Αδαμοπούλου (Magnitophono) θα εμφανιστούν για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Νίκο Αγλούπα (Οttomo) στα τύμπανα

Liondialer


Δημιοσιεύματα στον τύπο:

“Liondialer, όπως λέμε ο χειρότερος εφιάλτης ενός ηχολήπτη. Βυθισμένοι σε ένα χάος από καλώδια και ανάμικτο μουσικό εξοπλισμό. Όταν όμως αρχίσουν να παρουσιάζουν γίνεται προφανές πως είναι ο χειρότερος εφιάλτης και για το κοινό που παρακολουθεί.”

Drowned In Sound, 2008
“Ένα νέο μουσικό χτύπημα από τους ειδικούς του post-everything”

Manchester Music, 2008

Χωμένοι στο πατάρι ενός μαγαζιού στο Μάντσεστερ το κοινό των 70 ακροατών αγνοεί τους Liondialer. Στο βάθος οι Haines και Saul εφορμούν στην πρώτη ζωντανή απόπειρα αυτοσχεδιασμού. Όλοι κοιτούν την άδεια σκηνή και αναρωτιούνται ποιος βάζει αυτή την περίεργη μουσική...

Θα φανεί κάποιος ; Τι μπάντα είναι αυτή ;

Προς το βάθος μια κοπέλα πλησιάζει τον Saul και ρωτάει: “θα βγείτε πριν τις 23:00 ; γιατί έχουμε να πάμε και αλλού μετά.” “Έχουμε ήδη ξεκινήσει και κόβεις τον ειρμό μου ” απαντά ο Saul και μειδιά.


Κάπως έτσι ήταν η πρώτη φορά που το κοινό δεν έδωσε σημασία στους Liondialer. Όσο πληθαίνουν οι ζωντανές συνευρέσεις τους, όλο και περισσότεροι γνωρίζουν ότι από το ντουέτο αυτό, το μόνο που μπορούν να περιμένουν είναι το μη αναμενόμενο.

Από την πρώτη στιγμή το πλάνο ήταν ένα, να φύγουν από τη ζώνη ασφάλειας της αιμομικτικής noise σκηνής του Μάντσεστερ. Να μαζέψουν αντιδράσεις από ένα άλλο, καθημερινό κοινό και να διασκεδάσουν αυτές τις αντιδράσεις με τον καλύτερο τρόπο, παρακάμτωντας την γνώριμη σοβαροφανή μουσική προσέγγιση του είδους.

Δώδεκα λεπτά από την εμφάνιση τους ήταν αρκετά για να διχάσουν το κοινό αφήνοντας άλλους αδιάφορους και άλλους αποσβολωμένος να συζητούν τι ήταν αυτό που μόλις άκουσαν. Ήταν όμως αρκετά και για τον John Twells ή αλλιώς Xella της Type Records για να τους καλέσει να εμφανιστούν χωρίς καμία ετοιμασία ή πρόβα στο φεστιβάλ Futuresοnic και να δώσουν στο κοινό σαν αποτέλεσμα ένα LP με τίτλο “The 12th Chapel” “Xela/Greg Haines/Danny Saul” στην Rite Records.



“Liondialer live” ονομάζεται η πρώτη δουλεία των Greg Haines και Danny Saul. Μια επιλογή και μίξη ενιαίου ήχου επιλεγμένου μέσα από ώρες αυτοσχεδιασμού και μουσικής αναζήτησης. Παλλόμενο από αργόσυρτες σκουρόχρωμες μελωδίες και εκθαμβωτικές εκρήξεις ατμοσφαιρικών μουσικών χρωμάτων . Ένα πείραμα ντυμένο με ήχους από ένα τύπο που παίζει μπιλιάρδο στο βάθος της παμπ και τα χαχανίσματα δυο κοριτσιών που ευδαιμονικά παρακολουθούν με το πέμπτο ποτήρι μπύρας στο χέρι. Τελείως αποπροσανατολισμένοι από τις προσωπικές τους προηγούμενες δουλείες οι Liondialer αφήνουν ελευθέρους τους μουσικούς χάρτες τους και ταξιδεύουν για όπου η ατμόσφαιρα προτάξει κάθε φόρα που συνευρίσκονται..

Το πρώτο άλμπουμ του Greg Haines “Slumber Tides” κυκλοφόρησε με τη σφραγίδα της Miasmah του Erik Skodvin (aka Deaf Center/Svarte Greiner). Ενώ το “Until The Point Of Hushed Support” αναμένεται το φθινόπωρο στην Bedroom Community. Ο Danny Saul μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη σόλο δουλεία του “Harsh, Final” με παραγωγό τον Valgeir Sigurdsson γνωστό από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως την Bjork, τον Bonnie Prince Billy, τον Ben Frost, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2009.

www.myspace.com/greghainesmusic
www.greghaines.co.uk
www.myspace.com/dannysaul
www.myspace.com/liondialer


*Παρασκευή 1η Μαΐου: Greg Haines (solo), Berserk, Ιωάννινα και Σάββατο 2 Μαιου: Greg Haines & Good Luck Mr. Gorsky, Facta Non Verba, Θεσσαλονίκη


Στέλιος Ρωμαλιάδης (Luup)
Ο Στέλιος Ρωμαλιάδης γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και σπούδασε φλάουτο κυρίως με τη Σοφία Μαυρογενίδου. Είναι μέλος του συγκροτήματος Yellow Elephant Ensemble. Το πρώτο του προσωπικό album «Distress Signal Code» κυκλοφορεί με το όνομα Lüüp από τη Γαλλική Musea records. Έχει συνεργαστεί με τους David Jackson (Van der graaf generator/Peter Hammill), Lisa Isaksson (Piu), Άκη Μπογιατζή (Sigmatropic), J.Kriste (Λευτέρη Μουμτζή) Magnitophono (Ελένη Αδαμοπούλου), Housework & Shadowlike (Θάνο Βαβαρούτα & Μαρίνα Σκιαδαρέση), Δημήτρη Παπασπυρόπουλο & Craig Walker (ex-Archive).

Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση του Lüüp με τον Greg Haines μετα την περσινή συναυλία των Haines, Ρωμαλιάδη και Κουτσομιχάλη στο Kinky Kong (Μάρτιος, 2008)

www.myspace.com/steliosromaliadis


Magnitophono

Το magnitophono είναι ένα μουσικό project βασισμένο σε ιστορίες και εικόνες που έχουν τραβηχτεί μέσω κάμερας, απ’ όπου και προέρχεται ο ήχος. Τι ήχο μπορεί να έχει μια εικόνα; Άκουσε... Ένα ρομπότ κοιτάζει τη θάλασσα και θέλει να κολυμπήσει. Ένα πλαστικό παιχνίδι ονειρεύεται μικροσκοπικά σύννεφα και ένα μαγνητόφωνο στέλνει ένα ερωτικό γράμμα, λίγο πριν αποχωρήσει για Τόκιο.

Στο μουσικό project “ Magnitophono” καταγράφονται ιστορίες με ηλεκτρονικούς ήχους και samples από βιντεοσκοπημένες στιγμές. Ξεκίνησε την διαδρομή του τον Μάιο του 2007, από την Ελένη Αδαμοπούλου. Αστικοί ήχοι (αέρας, θόρυβος κ.α.) μετατρέπονται σε ένα μελωδικό ταξίδι.


Το Μagnitophono, έχει παρουσιαστεί στο Artvert Festival, στην Ευρωπαική γιορτή της μουσικής και στο Bios.

Σε πιο μινιμαλιστικούς ήχους και περισσότερους πειραματισμούς δημιουργήθηκε άλλο ένα μουσικό project από την Ελένη Αδαμοπούλου, το «Manekinekod». H μουσική της έχει κυκλοφορήσει στην συλλογή «4 women no cry, vol.3” από την Μοnika Enterprise (Berlin).

www.myspace.com/elmagnitofwnio
www.myspace.com/manekinekod


Προπώληση στο Κinky Kong, καθημερινά 17:00 – 22:00

Ώρα Έναρξης: 21:15
Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ
Τηλέφωνο: 210.3210510
kinkykongevents(at)gmail.com
.
Kinky Kong
Αβραμιώτου 6-8,Μοναστηράκι, Αθήνα
www.kinkykong.blogspot.com
www.myspace.com/kinkykongevents


Saturday, April 4, 2009

Tax Collectors + Mr. Can't Find Live το Σάββατο 11 Απριλίου

Tax Collectors



Οι tax collectors θα έπρεπε να έχουν απολυθεί… αλλά επειδή κανείς δεν το έκανε, βρήκαν την ευκαιρία και έβαλαν φωτιά στο αρχείο του υπογείου. Ο τρελός χορός που ακολούθησε μέχρι να τους βγάλουν έξω εξομοιώνεται εικονικά επί σκηνής σε κάθε συναυλία. Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών με κυριότερες τις μέρες της μουσικής σε Αθήνα και Ιωάννινα και το live στο Gagarin205 μαζί με τους To my boy από το Mάντσεστερ.

www.myspace.com/taxcollectorsofficial


Mr. Can't find



Οι MrCantfind μιλούν σε γ' ενικό: γεννήθηκαν το 2001 στην Πάτρα και ηχογράφησαν ένα demo 4 κομματιών,το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το μηνιαίο περιοδικό Ραπόρτο της Ζακύνθου. Το 2003 ηχογράφησαν άλλο ένα demo 6 κομματιών (απλά προστέθηκαν άλλα 2 στο παραπάνω-όχι αυταπάτες), το οποίο συνόδευε περιορισμένα τις συναυλίες τους. Το πρώτο τους live διήρκησε 2.30 ώρες με αποκλειστικά δικές τους συνθέσεις και το τελευταίο 30 λεπτά. Σήμερα βιώνουν και ηχογραφούν κάθε πρόβα τους στην Αθήνα.











Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

kinkykongevents (at) gmail.com

210.3210510



Friday, April 3, 2009

Χάρης Έλεκτρον + Χρύσανθος Χριστοδούλου + Γιώργος Καρπαθάκης Live την Παρασκευή 10 Απριλίου

To Kinky Kong φιλοξενεί δυο not so talk of the town μουσικούς απο την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μαζί τους ο Γιώργος Καρπαθάκης (Κτίρια την Νύχτα)


Xάρης Έλεκτρον



Ο Χάρης Έλεκτρον γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1995, όταν πρωτοάκουσε μια κασέτα με ρεμπέτικα και αποφάσισε να τα μεταμορφώσει σε πειραματική αβαντ-βιομηχανική εκδοχή. Μπαίνει στο στούντιο να ηχογραφήσει 5 τραγούδια με την υποστήριξη ενός διάσημου τραγουδιστή (για παραγωγό), έναν από τους καλύτερους ηχολήπτες και υποστηρικτή (Χρηστό Μέγα) και τελικώς με την συμβολή του στενού του φίλου Jim Lau (τραγουδιστή και ιδρυτή των Boomstate).
Τελικά η κυκλοφορία γίνεται από την "ΛΥΡΑ" το καλοκαίρι του 1999, με τίτλο "Ιερόδουλος σοβαρή στην δίκη", που ακολουθείται από μια αξέχαστη συναυλία με χειρισμό μαριονετών επί σκηνής, από τον ίδιο, ταυτόχρονα με τραγούδι.
Μέτα από αυτό κρύβεται στο στούντιο του για την δημιουργία της καινούργιας δουλείας. Το 2000 κάτι καινούργιο ξεκίνα. Συναντά την θεατρική συγγραφέα Εύη Δημητροπούλου για να συνθέσει μουσική και καταλήγει να παίζει ένα μικρο ρόλο...Τον επόμενο χρόνο παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με την ίδια σκηνοθέτη. Αυτό προκαλεί μια χιονοστιβάδα γεγονότων: γίνεται παρουσιαστής της εκπομπής "Περίπτερο" (ΕΤ3) και συνθέτει την μουσική για την ταινία "Μαμούνι με τσίπουρο" και τα δυο του ίδιου σκηνοθέτη και φίλου Λούκα Κουχτιν.
Ο χρόνος περνά με συναυλίες που παραμένουν ασυναγώνιστες από την άποψη ότι είναι ο πρωτοπόρος του one man show σε αυτό το είδος. Φτάνει έως το σημείο να στήνει το σκηνικό και να παίζει, μόνος του, που ήταν και το αρχικό όραμα του Χάρη. Στην συνέχεια, συνεργάζεται με τον κοντινό φίλο και ταλαντούχο Χάρη Έσχατον και μαζί με τους Χάρη Βαιμπραφον και Γκούφι Πανκ σχηματίζουν τους "Χάρης Έλεκτρον & Υιοί" και δίνουν μια από της πιο ακραίες συναυλίες στο μπαρ "Inside", Θεσσαλονίκη.
Ιανουάριος 2003: Ο Χάρης κατευθύνεται στο στούντιο ύστερα από απογευματινό τσάι με τον Έσχατον. Θα βρισκόντουσαν αργότερα για πρόβα....Βρίσκει την πόρτα του στούντιο παραβιασμένη και σπασμένη. Κάποιοι είχαν μπει και κλέψει πολλά από τα μουσικά όργανα κλπ. Υπέφερε από προσκόλληση σε συγκεκριμένα αντικείμενα: Καιρός για αποκόλληση! Σηκώνει το τηλέφωνο και κλείνει συναυλία με τον Σάββα (kazandb) στο "Ξυλουργείο-ΜΥΛΟΣ". Οι φίλοι του αναρωτιούνται με τι θα παίξει, αφού τα περισσότερα όργανα έχουν κλαπεί! Ο νους, όμως υπό πίεση μπορεί να αποδώσει έργα τα όποια κάτω από κανονικές συνθήκες αδυνατεί. Με τον επίσης φίλο και συνεργάτη Danni Joss κατασκευάζουν το Pan Metron (Παν Μέτρον), νονός ήταν ο Πάνος Παπάζογλου. Το Παν Μέτρον είναι ένα αυτοσχέδιο synthesizer το οποίο αποτελείται από διάφορα εφέ και πεταλάκια ηλεκτρικής κιθάρας που μεσώ ενός μικτή αυτοτροφοδωτούνται, παράγοντάς έτσι διάφορους ασυνήθεις ήχους. Βγαίνει λοιπόν στην συναυλία με τους Εσχατον(πλήκτρα-σαξόφωνο), Danni Joss(synth-ηλ.μαντολίνο) και Silas(θορυβοηλεκτρική κιθάρα) για να παρουσιάσουν το μιας ώρας ηχητικό κολάζ " Θεία Βοή ".
Σεπτέμβριος 2004: Εργάζεται στην καινούργια ιδέα παρουσίασης μιας οργανικής συναυλίας, βασισμένης στην ιδέα της διάδοχης των κέντρων δύναμης(chakras) στην ανθρωπινή ύπαρξη, από το χαμηλότερο προς τα επάνω. Υποστηριζόμενο από βιντεοπροβολή της ομάδας KENITAREM, που δημιούργησαν ένα μπαράζ από εικόνες και από την εικαστική παρέμβαση του Β.Ξονώγλου (PAG deco), που πλαισίωσε την σκηνή σε μια τεράστιων διαστάσεων κορνίζα!
Μάρτιος 2005: Βρίσκεται στο Koh-Phangan της Ταυλάνδης, ένα εξωτικό νησί, για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής AGAMA και να γίνει δάσκαλος Yoga. Από τότε διδάσκει Yoga στην Ελλάδα και Ταυλάνδη.
Μάιος 2007: Με επιστροφή στο χαρακτηριστικό στυλ του τραγουδιστή-περφόρμερ, δίνει μια συναυλία που χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη του, από μουσικής και θεατρικότητας.
Νοέμβριος 2007: Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να διδάξει Yoga και να κάνει μια καινούργια μουσική εξερεύνηση. Η Πόλη υπέροχη, πολύπλευρη, πολυπληθής και μουσικώτατη αλλά, αν δεν θέλει....Γυρνά πίσω στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο 2008.
Έκτοτε ετοιμάζει την καινούργια δουλεία και διαδρομή στο Άτεχνο Ελληνικό και Ξένο τραγούδι-μιούζικαλ: " ο Μαύρος Πύργος " ( το χαμένο ταίρι του Λευκού Πύργου ), που θα παρουσιαστεί στις αρχές του Ιούνη 2008, που είναι και η πρώτη φόρα συνεργασίας του με χορευτική ομάδα.

www.myspace.com/harryelektron


Χρύσανθος Χριστοδούλου



Από μικρή ηλικία, μελέτησε διαφορετικά όργανα (βιολί, πιάνο, τζαζ κιθάρα, φωνή) σε ωδεία Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στη δημιουργία αρκετών αγγλόφωνων μουσικών σχημάτων (sugarmate, mesκaline, lunar soul) γράφοντας τραγούδια. Από το 1999 ξεκινάει να γράφει μουσική για χοροθέατρο, θέατρο, ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και τηλεόραση, συνδυάζοντας τον ήχο φυσικών, ηλεκτρονικών και ψηφιακών οργάνων με δείγματα από ηχογραφήσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Συνεργάστηκε με ελληνικές και ξένες ομάδες χορού και θεάτρου όπως, Vis Motrix, Trio 7d9, Default company, Λυδία Λίθος, Θέατρο Κώδικας, Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ καθώς και με το Χοροθέατρο Κ.Θ.Β.Ε. Έχει κυκλοφορήσει δύο cd: "αντι-κείμενο εγώ" /Hitch-Hike και "someday you will be mine"/playourmusic με το μουσικό σχήμα sugarmate.
Στο Κinky Κong θα παρουσιάσει ένα μικρό set από τραγούδια και οργανική μουσική χρησιμοποιώντας αναλογικά, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά όργανα.Το video έχει αναλάβει η Ξένια Θεμελή.

www.myspace.com/chrysanthoschristodoulou


Γιώργος Καρπαθάκης



Ο Γιώργος Καρπαθάκης παρουσιάζει την μίνιμαλ εκδοχή αποσπασμάτων από το project "Κτίρια τη νύχτα" και το concept album "ΩΕΜ και η λαίμαργη αγάπη, οι υποθέσεις του πέμπτου κόσμου", που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στο οποίο οι αστικές ιστορίες συνδυάζονται με τα ηχητικά τοπία του Eraserhead και το ασφυκτικό κλίμα του Europa.

http://www.myspace.com/giorgoskarpathakis

http://www.myspace.com/buildingsatnight

http://buildingsatnight.blogspot.com






Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
kinkykongevents (at) gmail.com
210.3210510
Kinky Kong





Wednesday, April 1, 2009

Truly Beautiful Disaster Live την Πέμπτη 9 Απριλίου

Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης των Modrec και ο Ιλάν Δαυίδ Μανουάχ των Maraveyas Ilegal ...make... Truly Beautiful Disaster

 
 

Ηλεκτρική κιθάρα & σαξόφωνο με πολλά, πολλά, πολλά εφέ ..

Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (electric guitars) των Modrec και ο Ιλάν Δαυίδ Μανουάχ (sax)  των Maraveyas Ilegal χωρίς καμία πρόβα, χωρίς κανένα πλάνο στο μυαλό τους αποφασίσανε να βρεθούνε πάνω στη σκηνή και μπροστά σε κόσμο για ν’ αυτοσχεδιάσουν. 

Οι post punk & progressive επιρροές του Λάμπη θα διασταυρωθούν με τις hard core free jazz επιρροές του Ιλάν, πότε στην κόντρα και πότε συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Μια ηλεκτρική κιθάρα, ένα σαξόφωνο και μια σειρά από πεταλάκια και εφέ will do the trick! Έτσι, γιατί θέλουν να το δοκιμάσουν…

Όταν αυτοί οι δύο νέοι, δημιουργικοί και ιδιαιτέρως παθιασμένοι μουσικοί αποφασίζουν να πειραματιστούν επί σκηνής…δεν γίνεται παρά να είμαστε εκεί, δίπλα τους.

www.ilanmanouah.com



Ώρα Έναρξης: 22:00

Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ

Τηλέφωνο: 210 3210510

 <>

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

www.kinkykong.blogspot.com

www.myspace.com/kinkykongevents