Friday, March 28, 2008

Time Life , Hues and Separation, Nokalypse Live στο Kinky Kong

Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Time Life, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της αμερικάνικης ψυχεδελικής σκηνής, ως μέρος της Ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Hues and Separation και ο Nokalypse.


Time Life



Το σχήμα των Νέοϋορκέζων Time Life αποτελείται από τα μέλη των Vanishing Voice George Lucas crane (non-horse) και την Heidi Diehl. Ο George Lucas χρησιμοποιεί μια πληθώρα από κασέτες τις οποίες περνάει από delay συνθέτοντας ήχους από διάφορες πηγές, δημιουργώντας έτσι ένα ακουστικό ίαμα ενάντια στην πραγματικότητα, ένα ψυχεδελικό σκέπασμα που προσφέρει καταφύγιο από τον έξω κόσμο. Η φωνή της Ηeidi και η ονειρική δουλειά της στην κιθάρα σε συνεργασία με τον Lucas, αντιπαραθέτει βαρύ μπάσο με απαλούς ψιθύρους και λαμπυρίζοντα strings με βαθιά μουρμουρητά. Ψυχεδελικά γκρουπ βρίσκεις πολλά, αλλά η σχέση των Vanishing Voice και ιδιαίτερα των Time Life φέρνει το κίνημα σε εξέχουσα θέση.

www.myspace.com/timelifetimelife


Hues and Separation


Οι ‘’Hues and Separation’’ είναι μία τριμελής instrumental μπάντα με επιρροές από post/ambient rock και dream pop ήχους. Τα μέλη τους είναι ο Xρήστος Παναγιωτάκης (κιθάρα) γνωστός και ως Figurant, ο Μπάμπης Θεοχάρης (κιθαρόμπασο) γνωστός από την συμμετοχή του στους absent without leave, αλλά και το προσωπικό του πρότζεκτ Εgsun, και ο Γιώργος Κιντώνης (τύμπανα). Συχνά πειραματίζονται χρησιμοποιώντας και διάφορα άλλα όργανα όπως τσέλο, glockenspiel, pling plong κ. α. Με αρκετά εφέ και λούπες στον ήχο τους και ενίοτε οπτικό υλικό να συνοδεύει τη μουσική τους, οι Hues and Separation ηχογραφούν αυτό το καιρό καινούρια κομμάτια ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε διάφορες συλλογές (Dreamwork Factory, Somehow Ecstatic Records, Friend Of Mine Records). Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους επίσημο δίσκο στη νεοσύστατη Somehow Ecstatic Records.

www.myspace.com/huesandseparation


Nokalypse


Ο Nokalypse (Θέμης Παντελόπουλος) ασχολείται με τη μουσική δημιουργία από το καλοκαίρι του 2000 με πρώτο σταθμό την electronica / industrial. Στη συνέχεια προσελκύθηκε από το ηχητικό κολάζ και τα drones, μέσω των οποίων πέρασε στον πειραματισμό με την ηλεκτροακουστική μουσική. Έχει κυκλοφορήσει τρία σόλο album σε Cd-r: Axiac Infinity (Μάιος 2005, echomusic), Between Trouble and Desire (Οκτώβριος 2005, phase! records), Ocean Of Inexistence (Δεκέμβριος 2006, triple bath) και ένα split e.p. με τον Καναδό Novasak (Δεκέμβριος 2007, swamp of pus). Συμμετείχε επίσης στο ντεμπούτο δίσκο του αθηναϊκού συγκροτήματος Night On Earth (Σεπτέμβριος 2006, outlandish). Το Σεπτέμβριο του 2006 δημιούργησε την ανεξάρτητη δισκογραφική Triple Bath.

www.myspace.com/nokalypse






Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμή Εισόδου: 8 Ευρώ

Τηλέφωνο: 210 3210510

k_kong@otenet.gr

Kinky Kong

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

www.kinkykong.blogspot.com

www.myspace.com/kinkykongevents

1 comment:

_nightmare-- said...

mpravo paidia! o xoros einai polly wraios kai me poly wraia atmosfera. synexiste etsi. to Kinky Kong einai to idaniko meros gia diaskedasi sto kentro ths Athinas