Sunday, May 18, 2008

CITY CAMPERS WEEKEND στο KINKY KONG Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαΐου

Η συλλογή City Campers συμπληρώνει ένα ιδιαίτερα παραγωγικό και επιτυχημένο εξάμηνο κυκλοφορίας και το γιορτάζει με ένα mini φεστιβάλ, το τελευταίο διήμερο του Μαΐου. Το line up του διημέρου επιμελήθηκαν oι Flying Lilis Brothers, οι οποίοι θα κλείσουν το διήμερο το Σάββατο το βράδυ, με ένα ακόμη ιδιαίτερο και χορευτικό dj set στο Bar Kinky.




Παρασκευή 30 Μαΐου lineup: Masters Of Disguise + The First Aid


J.KRISTE from Masters Of Disguise ( London / U.K. )


O Λευτέρης Μουμτζής ( γνωστός και ώς J. Kriste ) τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Λονδρέζων Μasters Of Disguise, είναι κάτι σαν τον ακρογωνιαίο λίθο της συλλογής 'City Campers' δεδομένου ότι το κομμάτι του 'Τhis Opening' όχι μόνο ανοίγει την συλλογή αλλά έδωσε στους επιμελητές του cd την ιδέα για την δημιουργία του εν λόγω concept. Με αφορμή την επίσκεψη του στην Αθήνα για τις ηχογραφήσεις του solo debut album του αλλά και την εμφάνιση του στο πλευρό των Zita Swoon, οι νεοψυχεδελικές folk pop μελωδίες του συνθέτουν μια ιδιαίτερη περίπτωση ακουστικού σετ από αυτά που δεν απολαμβάνουμε συχνά στην χώρα μας.

www.myspace.com/mastersofdisguise


First Aid (Αθήνα)


Οι First Aid είναι γνωστό ότι δεν κάνουν συχνά live εμφανίσεις και για αυτό κάθε φόρα που το αποφασίζουν το Αθηναϊκό κοινό τους τιμά ιδιαιτέρως. Έχοντας πάντα στο πλευρό τους την κρυστάλλινη φωνή της Φλώρας Ιωαννίδη ( πρώην Make Believe ) και επιχειρώντας για πρώτη φορά full band set με τυμπάνα/ μπάσσο / κιθάρες, το live set up τους αν μη τι άλλο, υπόσχεται μια πολύ πιο εκρηκτική version των post electronica ηχοτοπίων που καθιέρωσαν το group στο playlist των ραδιοφώνων.

www.myspace.com/firstaid2


Σάββατο 31 Μαΐου lineup: Thelma Blankenship + Ekos Quartet


Τhelma Blankenship (Θεσσαλονίκη)


Τhelma Blankenship είναι ίσως το μοναδικό όνομα της συλλογής που παρά το γεγονός ότι έχει συζητηθεί τόσο, έχουν εμφανιστεί μόνο μια φορά ζωντανά τόσο στις σκηνές της πρωτεύουσας όσο και της συμπρωτεύουσας απο όπου το δίδυμο κατάγεται. Η παρθενική τους live εμφάνιση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική σχεδόν ατμόσφαιρα από τους fans του group στη σκηνή του Soul, στο πλευρό των Flying Lilis και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης η εκτέλεση του άκρως ραδιοφωνικού hit τους 'Dirty Feet' κέρδισε όλους όσους έχουν σα μουσικό σημείο αναφοράς τα ηλεκτρικά 80's και τους New Order της πρώτης περιόδου. Να σημειωθεί ότι επί σκηνής θυμίζουν κάτι από Κ.β. και Μ.δ. εποχής Στέρεο Νόβα.

www.myspace.com/thelmablankenship


Ekos Quartet (Αθήνα)


Οι Αθηναίοι Εkos Quartet θεωρούνται πλέον ένα από τα πιο ισχυρά live acts της πόλης. Το 4-track ep τους, που ανοίγει το δεύτερο cd της συλλογής 'City Campers', κέρδισε δίκαια μια θέση στα playlists μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας, ενώ στο επερχόμενο live τους αναμένεται να παρουσιάσουν και κομμάτια από το debut album που ηχογραφούν αυτό το διάστημα για λογαριασμό της Sound Of Everything.

www.myspace.com/ekosquartet


Να σημειωθεί ότι στο χώρο θα διατίθεται το cd των 'City Campers' σε χαμηλότερη τιμή.




City Campers Weekend

Ώρα Έναρξης: 22:00

Τιμή Εισόδου:

Παρασκευή 30 Μαΐου: 6 Ευρώ

Σάββατο 31 Μαΐου: 8 Ευρώ

No comments: