Thursday, May 29, 2008

Stilleto Scag Live στο Kinky Kong την Παρασκευή 6 Ιουνίου

Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Stilleto Scag στην τρίτη επίσημη ζωντανή τους εμφάνιση για το Αθηναϊκό κοινό. Η βραδυά θα κλείσει με το Dj set των Cunted Daughter.


Stiletto Scag


Η Ilia, o Jimmy και ο Kriton είναι μέλη μιας μπάντας που πρόκειται να τινάξει κάθε αναστολή που έχεις στον αέρα. Ο ήχος τους κινείται μεταξύ του electro και του Νu School / Pop, και ενσωματώνει στοιχεία από drumn bass και electropunk, κάνοντας τα κομμάτια τους να ακούγονται σαν κάλεσμα για να εξωτερικεύσεις κάθε πρωτόγονη ορμή που σε κυριεύει. Η φωνή της Ilia αποπνέει μια αμαρτωλή διάθεση, ένα νωχελικό λυρισμό και μπορεί εύκολα να γίνει η φωνή κάθε εμμονής σου. Πάνω στη σκηνή η παρουσία της είναι αδύνατο να μη μαγνητίσει το βλέμμα σου. Όταν σε κοιτάζει θα γίνεις η μαριονέτα της και θα χορεύεις σε κάθε τραγούδι - πρόσταγμα που θα ακούγεται. Ο ήχος των εκλεπτυσμένων Stiletto Scag ξεπερνά κάθε μουσικό trend και αναδεικνύεται με τη μεταμοντέρνα αισθητική του, που έχει στοιχεία από κάθε μουσική κουλτούρα, διατηρώντας βέβαια την ιδιαιτερότητα του. Οι Stiletto Scag είναι «talk of the town» και κάθε εμφανίση τους αποτελεί μια αισθητική πρόταση.

www.myspace.com/stilettoscag


Cunted Daughter ( DJ Set )


Το trash pop dj duo εδώ και ένα χρόνο διοργανώνει parties σε χώρους όπως το Decadence, το Χοροστάσιο, τo Alley Cat, το Mad Club, τη Disco Meteorit και το Ρεσιτάλ δίνοντας ενδιαφέρον στη ζωή της πόλης και καταργώντας κάθε κλασσική δομή, που κάνει ένα party επιτυχία. Η Cunted Daughter είναι η έμπνευση των αγοριών για να δημιουργήσουν ένα set που περιλαμβάνει τις πιο avant garde electro, punk, pop και trash μουσικές και καθορίζει τα concept των parties του.

www.myspace.com/cunteddaughter



Ώρα Έναρξης: 22:00
Τιμή Εισόδου: 6 Ευρώ

Τηλέφωνο: 210 3210510
k_kong(at)otenet.gr
Kinky Kong
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα


No comments: