Thursday, May 1, 2008

Chromatic Sequence Live Multimedia Performance στο Kinky Kong Πέμπτη 15, Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Μαΐου

Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Chromatic Sequence για τρείς ξεχωριστές συναυλίες.

Οι συναυλίες των Chromatic Sequence ξεφεύγουν από την παραδοσιακή έννοια του όρου μιας και συνδυάζουν την μουσική με video art, φωτισμό και θεατρικό λόγο.


Στο Kinky Kong τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα αφού το σχήμα θα παίζει ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα (ισόγειο, πατάρι) και ο θεατής θα μπορεί να επιλέξει χώρο. Ουσιαστικά η συναυλία μετατρέπεται περισσότερο σε live performance μιας και οι 3 παράλληλες προβολές (με video art και live camera) σε συνδυασμό με την πρόζα που οδηγεί την μουσική, συμβάλουν στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής / θεατρικής ατμόσφαιρας.


Η μουσική των Chromatic Sequence (της οποίας εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Γιώργος Στεφανακίδης) συνταιριάζει την electronica με χροιές κλασσικών οργάνων (τσέλο, βιολί, φλάουτο, πιάνο, κιθάρα) και φωνή. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «7 μέρες μακριά» είναι self released και διανέμεται δωρεάν στις συναυλίες τους.


www.myspace.com/chromaticsequence




Γιώργος Στεφανακίδης – σύνθεση, κιθάρα, laptop, κείμενα


Γράφει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ντοκυμανταίρ, και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μουσική του έχει παρουσιαστεί επίσης σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ. Είναι ο εμπνευστής και δημιουργός των Chromatic Sequence.


Άρης Ζέρβας – Τσέλο


Έχει συμμετοχή σε διάφορες ορχήστρες και μουσικά σύνολα στην Αθήνα, όπως π.χ την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, την Συμφωνική Νέων Πειραιά, Ορχήστρα εγχόρδων Δήμου Ζωγράφου, ΚΟΑ καθώς και συμμετοχή σε ηχογραφήσεις και ζωντανές εμφανίσεις με διάφορα συγκροτήματα.


Σταματέλλα Σπίνουλα – Βιολί


Είναι μέλος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων. Έχει συνεργαστεί επίσης ως έκτακτο μέλος σε συναυλίες της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, της ορχήστρας Ποικίλης μουσικής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας καθώς και σε διάφορα σύνολα μουσικής δωματίου.


Μαρία Λαβράνου – φλάουτο


Είναι μόνιμο μέλος στην φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Πειραιά. Έχει συνεργαστεί με διάφορες ορχήστρες και μουσικά σύνολα μεταξύ των οποίων η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, συμφωνική ορχήστρα δήμου Αθηναίων, μικρά σύνολα μουσικής δωματίου καθώς επίσης και με το Εθνικό Θέατρο.


Ιωάννα Μίτζα – πιάνο


Απόφοιτη λυκείου αριστούχος σπουδάστρια πιάνου με ηλικία (μόλις 17) που δεν της επιτρέπει να έχει βιογραφικό!


Βάσια Μπακογιάννη – τραγούδι


Είναι μέλος των “Domino the band” και των Nightrane και συμμετέχει ως ερμηνεύτρια στα μουσικά παραμύθια “Lost Love Stories” με την ομάδα LSD.

Είναι συντάκτρια των μουσικών περιοδικών Sonik και Avopolis.


Μαίρη Στεφανακίδη – τραγούδι


Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις είτε δανείζοντας τη φωνή της, είτε ερμηνεύοντας ζωντανά μελοποιημένα θεατρικά αποσπάσματα.


Μαρία Τσιλιγκιρίδη – graphix, video art


Ασχολειται επαγγελματικά με το graphic design και τον σχεδιασμό ρούχων, ενώ παράλληλα το καλλιτεχνικό της ενδιαφέρον επεκτείνεται και στο video art θέλοντας έτσι να δημιουργήσει οπτικά τοπία που συνδυάζουν τη δύναμη της εικόνας με μουσικές και ήχους.







Ώρα Έναρξης: 22:00


Τιμή Εισόδου: 10 Ευρώ


Τηλέφωνο: 210 3210510





Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

www.kinkykong.blogspot.com

www.myspace.com/kinkykongevents

No comments: