Monday, November 17, 2008

Sister Overdrive, Kult Of The Silent, Angelos Kyriou + Larry Gus live την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Larry Gus



Ο Larry Gus είναι o 25χρονος Παναγιώτης Μελίδης από την Βέροια. Έχει χαρακτηριστεί σαν την εγχώρια μίξη Jamie Lidell και Panda Bear από μερίδα του ελληνικού τύπου, με βάση τα live shows του που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Εφαρμόζοντας live looping τεχνικές και αυτιστικό performance, προσπαθεί να διαψεύσει το μύθο της «βαρετής ηλεκτρονικής συναυλίας». Τα πάντα ηχογραφούνται από τον ίδιο, εκείνη την στιγμή, ολοζώντανα. Όλα τα beats, οι κιθάρες και οι φωνές. Το setlist είναι κάθε φορά διαφορετικό. Ο ήχος κινείται κάπου ανάμεσα στην Detroit Techno και στους Beach Boys, τον αφρικάνικο μινιμάλισμο-αυτομαστίγωμα, το φαλσέτο του Prince, την παιδικότητα των Animal Collective, και το Blonde On Blonde του Dylan. Έχει εμφανιστεί στο Synch 2007, έχει κάνει support στον Caribou, και έχει δώσει πολλές ακόμα συναυλίες ανά την ελληνική επικράτεια.

Έχει συμμετάσχει στην συλλογή του φεστιβάλ Yuria 2007, και στην συλλογή Rock Χ2 (ζωντανές ηχογραφήσεις για μια εκπομπή στο ραδιόφωνο) και αυτό τον καιρό, αφού εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 08. Μέσα στον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο εφτάιντσο του, στη vinyl microstor records. Η αμέσως επόμενη κυκλοφορία είναι για το θεσσαλονικιώτικο subsidiary της Klik, Vim records η οποία ετοιμάζει showcase σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών. Παράλληλα ετοιμάζεται άλλη μια κυκλοφορία, για την absurd records που έχει να κάνει με την ηχογράφηση ενός παιδικού πάρτυ γενεθλίων όπου ο Larry Gus έκανε live collaboration με παιδάκια από 4 έως 7 ετών. Φήμες ότι ο εγκέφαλος του δεν διαφέρει και πολύ από ενός 5χρονου, ελέγχονται σαν ανακριβείς.

Εκτός από τις συναυλίες, γράφει μουσική για διαφημίσεις εδώ και 2 χρόνια, η πλειονότητα των οποίων με την εταιρία παραγωγής Stefi. Ενδεικτικά spots: Αύρα Green, Amita Motion Bars, Peugeot 307 Leader κ.α. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλ/νιων και Δικτύων από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εμμονές με τον Woody Allen, τον Haruki Murakami, τον Vincent Gallo, τον Βασίλη Τσιτσάνη και το Life Τσάι Ροδάκινο.

Αγαπημένη του φράση: “There are two kinds of people, those who finish what they begin.

www.myspace.com/larrygus


Sister Overdrive



O Γιάννης Κοτσώνης ξεκινησε να γράφει ηλεκτρονική μουσική το 2002. Ως Sister Overdrive φτιάχνει αφαιρετικούς ήχους, συνδιάζοντας το θόρυβο με την ambient. Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Manichope Sessions 01 κυκλοφόρησε το 2005 από την Post Digital (www.post-digital.net), ενώ το δεύτερο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Low Impedance Records στις αρχές του 2009. Ασχολείται επίσης με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, μέσα από τα σχήματα Αcte Vide (ένα καλοπροαίρετο ντούο με πολλές ιδέες και λίγο χρόνο) και La Situation Conga (ένα ηχητικό τέρας αδιευκρίνιστου μεγέθους και ύφους).

Έχει γράψει ηλέκτρονική μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και χορό σε συνεργασία με τους σκηνοθέτες Θέμελη Γλυνάτση (Ηλέκτρα - Φεστιβάλ Δελφών, 2004 / Περιγραφή Εικόνας - Εντροπία, 2005 / Μεταμορφώσεις VI - Αργώ, 2006 / Στη μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι – Απλό Θέατρο, 2007), Γιάννη Γαϊτανίδη (Η σκέψη της ημέρας - 2005) και Τάσο Λάγγη (The Messenger - 2004).

http://myspace.com/sisteroverdrive


Kult Of the Silent



Mια μάχη ανάμεσα σε Pop και non-pop φόρμες η αλλιώς ο Δημήτρης Παπαδάτος (suku)

www.myspace.com/kuuuu

Άγγελος Κυρίου

Άγγελος κυρίου

www.myspace.com/angeloskyriou

*



Ώρα έναρξης: 21.15
Tιμή Εισόδου: 6 Eυρώ

Κinky Kong
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι, Αθήνα
210-3210510
210-3210355
-






1 comment:

Anonymous said...

υπεροχα


www.arelis.gr
o arelis ειναι ανοιχτος σε συνεργασιες με μεταπτυχιακους, αποφοιτους η και προπτυχιοακους της ασκτ